Vi tilbyder

Bygningsstål tilbydes af EU-certificeret producent

Ved siden af vores smede- og maskinarbejde producerer vi hos Havnens Maskinværksted også bygningsstål af absolut højeste kvalitet, der blandt andet kan bruges til udendørs ståltrapper og stålaltaner.

De nye EU-regler foreskriver, at alle værksteder, der fremstiller bygningsstål, skal være certificerede, og det er vi selvfølgelig. For at være helt præcis er vi CE/EN1090 EXC2 og EXE3-certificerede. Det vil sige, at vi er godkendte til at fremstille og montere bygningsstål til kunder i hele Europa.

Vi fremstiller selvfølgelig også blandt andet stålaltaner og ståltrapper for lokale kunder i Vejle, Horsens, Kolding og omegn.

Alt fra ståltrapper til stålaltaner fremstilles

Vi er stolte af at have opnået den nye EU-certificering, som giver os mulighed for fortsat at fremstille bygningsstål til en fordelagtig pris.

Kontakt os ved at ringe på telefon 28 44 21 42, eller ved at sende en e-mail til flemming@hmvvejle.dk, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Bygningsstål anvendes typisk til søjler, stålaltaner, ståltrapper og spær, eller rettere sagt alle de bærende elementer i en bygning. Derfor er det utroligt vigtigt, at bygningsstålet bliver fremstillet af gode materialer og på den rette måde. Det gør vi selvfølgelig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på bygningsstål

Står du foran et større bygningsprojekt, så er du mere end velkommen til at kontakte os for priser eller yderligere information. Vi vil hjertens gerne høre om dit projekt, og om hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Vi står også klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud. Du er altid velkommen til at besøge os i vores butik eller på vores værksted i Vejle, men ring gerne i forvejen, så vi kan sætte lidt tid af til dit besøg.

Kontakt os