Vi tilbyder

Smedearbejde og maskinarbejde af stærkeste karakter

Siden marts 1982 har Havnens Maskinværksted leveret bundsolidt arbejde for kunder fra ind- og udland. Vi stiller store krav til vores smedearbejde og maskinarbejde i forhold til kvalitet og holdbarhed, da vi har stor respekt for det gode håndværk.

Det er på disse værdier, at Havnens Maskinværksted blev startet af Hans Kjellerup Jensen, og disse værdier lever stadigvæk i allerhøjeste grad under Hans’ søn, Flemming, som nu har overtaget firmaet.

Vi har dig med under hele processen

For at få så tilfredse kunder som muligt sørger vi for at have dem med i hele processen, når vi laver maskinarbejde eller smedearbejde for dem. I fællesskab finder vi frem til den optimale løsning, som bedst afspejler kundens ønsker og behov. Vores store erfaring og vilje til videreuddannelse giver os mulighed for at fortælle dig om alle de forskellige muligheder, du har, når det kommer til at få lavet maskinarbejde og smedearbejde hos os. Vi elsker at blive fagligt udfordret, og vi kan derfor sagtens klare enhver specialopgave.

Ud over traditionelt smedearbejde og maskinarbejde kan vi også både beregne, fremstille og CE mærke løftemidler. Vi kan også CE mærke gamle løftemidler, så de overholder de nye lovkrav.

Få lavet smedearbejde og maskinarbejde af erfarne medarbejdere

Vi er de rette at kontakte, hvis du ønsker et højt kvalitetsniveau til fordelagtige priser, en god behandling og høj service hos et og samme firma. I mere end 30 år har vi oparbejdet en goodwill hos en lang række kunder i blandt andet Vejle, Kolding og Horsens. Dette gode omdømme har ført til en masse henvendelser omkring maskinarbejde og smedearbejde fra kunder langvejs fra, hvilket vi er meget glade for og stolte af.

Kontakt os i dag og hør mere om vores smedearbejde og maskinarbejde. Vi kan klare alle opgaver, der kræver smedearbejde og maskinarbejde, og vi elsker at blive udfordret. Du kan ringe til os på telefon 28 44 21 42 eller skrive til os på e-mailflemming@hmvvejle.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig og levere et stykke arbejde, som både du og vi kan være stolte af.

Kontakt os