Vi tilbyder

Hydraulikslanger I høj kvalitet

Søger du hydraulikslanger i privat- eller erhvervsregi, er du kommet til det rette sted. Hos Havnens Maskinværksted producerer og forhandler vi et bredt udvalg af hydraulikslanger – både de billige og de dyre, som hvad angår kvalitet og holdbarhed er eksemplariske. På vores lager råder vi over flere forskellige slangefittings og forskruninger til hydraulikslanger, som vi forhandler til en attraktiv pris.

I 2008 indgik vi et samarbejde med Dunlop Hiflex, som er en af de førende producenter på markedet og er især kendt for sine produkters høje kvalitet. Derfor er vi nu leveringsdygtige i hydraulikkomponenter fra Hiflex og fremstiller hydraulikslanger op til 2" 4 lags.

Vi har hydraulikslanger og hydraulikcylindre til ethvert projekt

Uanset om du står foran et større eller mindre projekt, hvortil du skal bruge hydraulikslanger, og om du kommer som privatperson eller i forbindelse med et erhvervsprojekt, kan du hos os være sikker på at få en god service med effektive løsninger til følge hos os.

Vi har over 30 års erfaring i branchen, og det afspejler sig i vores kompetencer, som især er markante inden for arbejdet med hydraulikslanger. Derfor kan vi også hjælpe med rådgivning og vejledning, hvis du skulle have nogen spørgsmål.

Husk, vi har også flere års erfaringer med hydraulikpumper og hydraulikcylindre.

Kontakt os eller kig forbi

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores værksted i Vejle, hvor vi glædeligt tager en snak om, hvilke hydraulikslanger der passer bedst til dit formål. Den personlige kontakt er vigtig for os, da vi føler, at man finder de bedste løsninger ansigt til ansigt.

Du kan også ringe til os på telefon 28 44 21 42 og få et uforpligtende tilbud, eller skrive til e-mail flemming@hmvvejle.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Hurtig reparation og udkørende montage

Har du en ødelagt hydraulikslange, kan vi tilbyde at udskifte den på stedet. Derudover tilbyder vi også udkørende montage i blandt andet Vejle, Horsens, Kolding og omegn, og vi kan også tilbydes ekspreslevering ved de mest gængse fittings. Ellers tilbyder vi levering dagen efter.

Kontakt os